miércoles, 28 de mayo de 2008

FLORA I LÍQUENS A LA GARROTXA - 1 JUNY


El Club Excursionista Madteam, organitza una activitat per al dia 1 de Juny que us donarà a conèixer un dels indrets amb més biodiversitat liquènica de la nostra terra!

Els acompanyarà a la sortida el liquenòleg i alpinista Antoni Gómez Bolea, professor de la UB i que va ser director de l’ECAM.

Hora i lloc de Trobada: A l’aparcament de l’ Hostal Vall de Bac a les 9.30 hores

Transport: Vehicles propisDificultat: BaixaDurada: tot el dia (recorregut: 5 h 30 min).
Cal portar: Motxilla, esmorzar, dinar,aigua.


Itinerari: Vall del Bac - Toralles - Bodelquer - Vall del Bac

Aproximació amb vehicle: Des del parador Mont-Roc de Castellfollit de la Roca pendrem la carretera cap a Oix, poble que dista uns 9 km. Recomanem, però, arribar-nos primer fins a l’Hostal de la vall del Bac, al qual s’arriba per una pista en bon estat que arrenca poc després de començar la carretera d’Oix, prop del restaurant de Can Bundanci.

Presentació: Aquest itinerari circular que comença des de l’Hostal de la Vall del Bac. Tot seguit el descrivim prenent el punt de partida a la Vall del Bac. Passarem per pinedes secundàries de pi roig amb substrat de boix, alzinars, rouredes, i espais oberts com prats, conreus, i bosquines. L’excursió transcorre pel bell estret del Bo de Quer. El territori que abasta aquesta excursió comprèn una bona part de l’àrea de distribució de la planta endèmica de l’Alta Garrotxa Polygala vayredae.

Activitat organitzada pel Club Excursionista Madteam

Vocal: Maria José Chesa
Per participar-hi es obligació tenir la llicència federativa 2008, en cas de no disposar d’ella, l’organització pot facilitar-ne una de temporal exclusiva per realitza la sortida, preu 10 euros.
Per qualsevol dubte, o per inscriue’t a la sortida (adjunta copia de la llicencia) envian’s un mail a info@madteam.org.

Per més informació: http://www.madteam.cat/blog/liquens_garrotxa/

No hay comentarios: