jueves, 18 de diciembre de 2008

EXPOSICIÓN: "Bones pràctiques mediambientals en l'esport de l'escalada"




Exposición: "Bones pràctiques mediambientals en l'esport de l'escalada "que empieza hoy a partir de las 12h de la mañana en la ETSEA (Escola Tècnica i Superior d'Enginyeria Agraria de Lleida).

Programa:

Fecha: 18 de Diciembre del 2008 - 31 de Gener 2009
Lugar: En el edificio 3, de la ETSEA (Universitat de Lleida), al lado de la Biblioteca.
Avda. Alcalde Rovira Roure 191 25198 Lleida, +34 973 702 500







Esperamos que os guste; de todas maneras no sufráis los que no podáis asistir al evento, pretende ser una exposición itinerante.


Saludos,

AES

4 comentarios:

ksas dijo...

Hola!!!!
Espero que els que pogeu anar a veure l'exposició, la disfruteu. Nosaltres ho hem fet mentre la dissenyavem. Sent així molt concients de com podem afectar al medi ambient i de quines prevencions no dràstiques podem assumir!! ja sabeu: "Pràcticeu una escalada sostenible!"

Gràcies a la Adri, que es una currante jejejejeje i bueno a tots els que ho han fet possible!!!! ale bous a escalar

Marta Casas

Anónimo dijo...

Martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... tu si que has currat, pendeja!

L'esforç és de tots.. ja ho saps! M'ha encantat treballar amb tu i amb tots! I espero que seguim així durant mooooolt de temps.. amb això o amb d'altres coses!!jajaaa

Gràcies a tots: Xavier Àlvarez, Kike Mayordomo, Marta Casas, MJ Chesa, Xavier Ariño, Sergi Munné, Issak Ferri, Lourdes Navarro, Molinilla, ...

Un petooooooo borinots!!

i Bon Nadal

mchesa dijo...

Hola!
volia donar les gràcies a l'escalador, aperturista i expert en flora d'alta muntanya, Joan Altimira, "aranya", per totes les meravelloses fotos de flors escaladores que ens ha regalat per a l'exposició, i al Dr. Antoni Gómez-Bolea, per la supervisió en la identificació d'espècies (flors i líquens)i tota l'ajuda que sempre ens proporciona!!!

Espero que l'exposició arribi a moltes persones i dongui a conèixer el projecte de l'AES.

climbingpost dijo...

A ver cuándo viene para Zaragoza!