martes, 1 de abril de 2008

Gràcies a tots!

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Gràcies a tu, per la teva iniciativa, per la teva dedicació, per la teva il·lusió, per la oportunitat que ens has brindat per col·laborar en aquest projecte tant interessant i engrescador. Això només és el començament d'una gran iniciativa. Ets tota una mestra de la sostenibilitat.

Gràcies Adriana,

Aleix

Anónimo dijo...

Wuola petarda!!
Sono un disastro! Sento no haber pogut venir. Les ganes hi eren però les fatalitats de la vida es van concentrar en tan sols un dia.. i ben bé vaig arribar quan ja s'acabava tot:(ag!
Però davant de tot felicitats! Segueixo estant aquí per animar-te quan estiguis tristona i per escriure articles! Miss periodista sostenible! jeje. Ah!La pròxima no me la perdo per res del món! (creuem dits!;)

Besets a dojo!!
Gemma

carles dijo...

Ei, sí senyora. Tota una mestra de l'organització i la capacitat de treball. Encara al·lucino de tot el que has fet en tan poc temps. Jo també m'apunto a seguir col·laborant en la mesura que pugui, i sobre tot, a seguir "disfrutant" del "monte" el millor que puguem.
Moltes gràcies i molts ànims,

karles

Anónimo dijo...

Adri, enhorabuena por el blog y, mucho más, por el proyecto en sí. ¡Qué envidia me da veros, todo agilidad y entusiamo -una que es torpe por naturaleza-!
Caras conocidísimas en las fotos -no hicieron falta los nombres de Max ni de Rita ni de Pablo ni el tuyo, por supuestísimo.

Desde Salamanca, mis más sinceras felicitaciones y mis mejores deseos para esta -tu/vuestra- ilusión.

Un besazo enorme y muchísisma suerte

Chus

Anónimo dijo...

Para todos los amantes de la montaña: El sabado 5 de abril Ester Sabadell estará en la Tienda de The North Face en Barcelona. va a dar una charla sobre su vida. Será muy interesante. Nos vemos ahi!